Onze Blog

Marketing & Reclame Tips voor uw bedrijf, uw brand...

Gow2 winnaar 2019

GOw2 Tank 2 Win aankondiging

Paginaweergave: 9684

Ons Gow2 project

Naast de billboards hebben we GOw2 ook voorzien van een raffle drum. Dit is een grote trommel waarin alle loten worden verzameld van alle vestigingen. De ticket drum kan ronddraaien waardoor er op een zo eerlijk mogelijke manier een drietal willekeurige winnaars gekozen zal worden. De raffle drum die we voor GOw2 hebben gemaakt heeft een inhoud van 3500 liter. Ruim voldoende dus voor alle loten die ingeleverd zijn.

Continue reading
bedrijfshallen constructie in suriname

Laat ons uw nieuwe loods bouwen in Suriname

Paginaweergave: 9603

Elke loods en bedrijfshal in Suriname is anders. Dat komt natuurlijk omdat iedere klant verschillende wensen heeft. Ons proces voor het bouwen van een loods begint dan ook altijd met een gesprek met de klant. We bekijken dan samen wat de wensen zijn en welke eventuele problemen er opgelost moeten worden. Meer over dit proces kunt u lezen in dit artikel over het bouwen van loodsen & bedrijfshallen in Suriname.

Continue reading
Billboard Marketing Tips in Suriname

4x tips om het beste uit uw billboard te halen

Paginaweergave: 8554

4 tips voor het ontwerpen van uw billboard Een van de beste manieren om uw potentiële klanten te bereiken in Suriname, is via een billboard. De grote opvallende borden langs de wegen in het land zorgen voor bekendheid van uw merk of bedrijf. Door de bekendheid gaan klanten bijvoorbeeld online uw diensten bekijken en wordt […]

Continue reading
Kleuren Printen Billboard in Suriname

10x kleuren voor uw billboard

Paginaweergave: 6838

Think out of the box…, USE COLORS!
Bij een vrolijke reclame horen vrolijke kleuren. Kleur bepaald dus ook de uitstraling van uw billboard en bedrijf. In dit artikel geven we u een aantal tips waarmee u het beste uit uw billboard kunt halen op het gebied van kleur. Lees meer over 10x kleuren voor uw billboard marketing.

Continue reading

Marketing Tips Buitenreclame in Suriname

Paginaweergave: 9718

Tips voor succesvolle campagnes via buitenreclame Om er zeker van te zijn dat u uw investering optimaal benut moet u een zorgvuldig doordachte strategie en een duidelijk plan hebben over hoe u uw buitenreclame gaat gebruiken. Onze huidige maatschappij in Suriname wordt beheerst door de smartphones en draagbare schermen waardoor de focus van de consumenten […]

Continue reading