GOw2 Billboard Project Suriname

Een groter bereik voor de winactie van GOw2

Paginaweergave: 5970
GOw2 Project Billboard in Suriname
GOw2 Project Billboard in Suriname

Een groter bereik voor de winactie van GOw2 Tank & Win

Het organiseren van een winactie is altijd een perfect middel om nieuwe klanten naar uw bedrijf te trekken. Ook is een winactie een goed middel om uw huidige klanten tevreden te houden. Vaak zien we dat een winactie op social media veel aandacht krijgt, maar er zijn nog andere manieren om aandacht voor een winactie te creëren. Samen met GOw2 en de drukkerij RS Sign’s & Print hebben we Suriname voorzien van een aantal opvallende billboards die de op dit moment lopende winactie van GOw2 extra onder de aandacht brengt.

GOw2 Tank 2 Win

In Suriname is de Tank 2 Winactie van GOw2 een zeer bekende actie in heel het land. Bij elke tankbeurt waarbij meer dan 50,- SRD wordt getankt krijgt iedereen een lot. De loten kunnen de klanten ingevuld inleveren in een van de inleverbussen. Vervolgens maken ze kans op een Honda CRV, Honda Fit of een Honda motorfiets. Deze prijs krijgen de winnaars plus een jaar lang gratis tanken. Echt een top actie die populair is onder verschillende doelgroepen.

De actie is op 8 juli van start gegaan en loopt nog tot en met 8 oktober. We hebben gezien dat de actie ongekend populair is onder de klanten. Ook op social media krijgt de winactie veel aandacht.

Zo zijn er voldoende Facebookpagina’s zoals de pagina van Suri Hub die de Gow2 Tank & Win actie in het zonnetje zetten. Voor een bedrijf als GOw2 is dat natuurlijk prefect want zo wordt een groter bereik gecreëerd zonder dat er iets voor gedaan hoeft te worden.

Gow2 Tank & Win Project

GOw2 Print Project 2019 in Suriname

GOw2 Print Project 2019 in Suriname

De Tank 2 Win actie mag dan wel zeer bekend zijn in Suriname, toch wilde GOw2 zorgen voor een groter bereik van hun winactie. Een groter bereik hebben ze gekregen door de samenwerking aan te gaan met De Gama Construction. Samen met Gow2 hebben we een billboard constructie project opgezet om het GOw2 Tank & Win project meer onder de aandacht te brengen. Op verschillende locaties in Suriname is een billboard geplaatst waardoor niemand meer om de actie heen kan.

RS Signs & prints Suriname

De billboard zijn geconstrueerd in samenwerking met de drukkerij RS Sign’s & Print. Zij hebben een aantal schitterende billboards beplakt die wij vervolgens hebben opgebouwd op verschillende plekken in het land.

 

Hits: 119