Gow2 winnaar 2019

GOw2 Tank 2 Win aankondiging

Paginaweergave: 5728

De GOw2 Tank 2 Win aankondiging

11 oktober is de grote dag in Suriname. Het is dan geen grote feestdag of iets dergelijks, maar wel worden de winnaars van de Tank 2 Win actie gekozen van GOw2. Wij zijn al volop bezig met de voorbereidingen voor de trekking van de winnaars. De Tank 2 Win actie heeft bij elke editie een flink bereik en wij als De Gama Construction zijn dan ook trots dan wij mee hebben mogen werken aan deze grote actie.

Wat is de Tank 2 Win actie van GOw2?

De afgelopen maanden hebben veel inwoners van Suriname deelgenomen aan de actie die op 8 oktober afloopt. Op die datum zullen de winnaars van de actie gekozen tijden tijdens een willekeurige trekking. Meedoen met de actie is heel eenvoudig, het enige wat u moet doen is voor meer dan 50 SRD tanken bij GOw2. Dat geldt echter alleen voor tankbeurten met de auto en motor. Bromfietsen kunnen elke vrijdag van 17:00 tot 20:00 deelnemen aan de actie. Het minimale bedrag is dan namelijk 15 SRD. Speciaal voor de kleine tankbeurten van iedereen met een brommer.

Bij elke tankbeurt van 50 SRD of meer krijgt de klant een lot. Deze dient ingevuld te worden en kan vervolgens ingeleverd worden in een van de inleverbussen. Deze staan in de shops van GOw2. De actie is gestart op 8 juli en heeft mede door onze billboards een groot aantal klanten bereikt. Meer over de billboards die we samen hebben geplaatst met GOw2 kun u lezen op onze blog.

Met een lot maakt u kans op een aantal fantastische prijzen. De hoofdprijs van de actie is een gloednieuwe Honda CRV. De 2e en 3e prijs zijn een Honda Fit en een Honda motorfiets. Als extra prijs krijgen de winnaars ook een jaar lang gratis tanken tegoed. Zo kunnen ze optimaal genieten van hun nieuwe bolide.

Het bereik van de actie is groot. Veel mensen komen voor hun tankbeurt naar GOw2, maar ook heeft GOw2 veel aandacht besteed aan de marketing. Dit hebben ze veel gedaan via social media, maar ook met de billboards langs de weg. Met een grote actie als dit is het ook belangrijk dat de trekking van de winnaars eerlijk en soepel verloopt. Na onze samenwerking rond de billboards, werken wij ook samen om de winnaars te trekken. Daar later in deze blog meer over.

Ons Gow2 project

Naast de billboards hebben we GOw2 ook voorzien van een raffle drum. Dit is een grote trommel waarin alle loten worden verzameld van alle vestigingen. De ticket drum kan ronddraaien waardoor er op een zo eerlijk mogelijke manier een drietal willekeurige winnaars gekozen zal worden. De raffle drum die we voor GOw2 hebben gemaakt heeft een inhoud van 3500 liter. Ruim voldoende dus voor alle loten die ingeleverd zijn.

Zoals u misschien al heeft gezien op onze website, zijn we gespecialiseerd in diverse constructie werkzaamheden. We weten bijvoorbeeld zo goed al zeker dat u ooit een billboard in Suriname heeft gezien wat door ons is gebouwd. Naast billboards werken wij ook aan woningen, loodsen en op maat gemaakte constructies van staal. De op maakte gemaakte constructies lopen uiteen van een afdakje tot een raffle drum. Door onze specialiteit heeft GOw2 voor ons gekozen als partner voor dit project.

De winnaars van de Tank 2 Win Actie zullen 8 oktober gekozen worden. Winnaars worden vanzelf op de hoogte gebracht.

Ons billboard project met GOw2
Op 11 oktober worden de winnaars van de actie gekozen. Dit betekend dat de actie op deze datum 3 maanden heeft geduurd. Tijdens de actie en voorafgaand aan de actie hebben we samen met GOw3 diverse billboards geplaatst in Suriname om de actie meer bekendheid te geven. Dit was een intense samenwerking die liep van het ontwerpproces tot het plaatsen van de borden.

RS Signs & prints Suriname

We hebben niet alleen gewerkt aan de constructie van de billboards. Ook de reclame-uiting op de borden hebben we ontwikkeld met GOw2. Samen met drukkerij RS Sign’s & Print hebben we aan aantal schitterende borden kunnen maken die op verschillende plakken in het land te zien zijn. Meer over het project rond de billboards kunt u lezen op onze blog en op de pagina met onze projecten.

Hits: 448