Onze Diensten

Onze producten zijn maatwerk en uitgevoerd volgens de mogelijkheden en uw wensen. Een compleet pakket van levering, montage, onderhoud tot storingsdienst.

loods bouwen in suriname

Loods Bouwen

De Gama Construction zijn gespecialiseerd in het bouwen van woningen, bedrijfshallen en loodsen. Als particulier, maar ook zeker als bedrijf bent u dus bij ons aan het juiste adres als het gaat om het bouwen van een staalconstructie.

Read more
Bouw & Renovatie Constructie Suriname

Graafmachine Huren

Wij verhuren onze graafmachines en diensten om graafwerkzaamheden uittevoeren. De Gama Construction is een  professioneel grondverzetbedrijf dat al lange tijd actief is in het grondverzet en sloopwerk.

Read more
De Gama Construction Billboards in Suriname

Billboard Print & Drukkerij

Gespecialiseerd in Billboard Constructie, Ontwerp & Print, wij produceren op professionele wijze hoogwaardige producten en bieden aanvullende diensten in de Sign & Print-industrie.

Read more
metaal lassen Suriname

Billboard Constructie

De Gama Construction biedt complete billboard-installatie of billboardconstructie-services om een ​​van de verschillende componenten van een structuur aan te brengen. Installeren van digitale borden, 3-zijdige digitale borden en mobiele digitale borden

Read more

Grondverzet Werkzaamheden

Wij verhuren onze verschillende Graafmachines en grondverzet diensten, zo kunnen uw graafwerkzaamheden & grondverzet makkelijk worden uitgevoerd.

Read more
metaal lassen Suriname

Las Technieken

Gespecialiseerd in las-constructie in Suriname, dat gericht is op service en kwaliteit. Onze diensten o.a. las technieken voor hekwerken, billboards, tralies etc

Read more
Ijzer Lassen Constructie bedrijf Suriname

Reclamebord reparatie

Uw (licht)reclame is een blikvanger en moet altijd zo blijven. Neem contact op en wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw opdracht.

Read more
Billboard Constructie Suriname DGC

RVS maatwerk Suriname

De Gama Construction Suriname gespecialiseerd in het maken van RVS maatwerk & constructies op maat, voor onder andere (grote en kleine) aannemersbedrijven en (groot) winkelbedrijven.

Read more

Cost of renovation

Use cost calculator to estimate the initial cost of renovation

Hits: 544