DA Drogist Billboard Project in Suriname

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris vitae libero.

DA Drogist Billboard Project

Misschien heeft u op onze site al kennis gemaakt met onze diensten. Een van onze diensten is het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van billboards. Billboards bieden de perfecte manier om een breed publiek aan te spreken. Om een billboard kun je namelijk niet heen, iedereen ziet het. Naast het plaatsen van billboards kunnen wij ook het onderhoud verzorgen.

DA is de bekendste buurtdrogistrij van Suriname. Om nog meer naamsbekendheid te vervaardigen in Suriname is door DA een promotiecampagne opgestart waarbij ook diverse billboards zijn geplaatst. In augustus 2019 hebben we samen met DA het billboard ontworpen, laten drukken en geplaatst op diverse plekken in het land. De boodschap op het billboard is kort maar krachtig. Precies waar drogisterij DA naar opzoek was. Samen met DA hebben we het volledige proces kunnen doorlopen vanaf de ontwerpfase. Dit was volgens beide partijen een zeer geslaagde samenwerking.

Voor alle professionele constructie & billboard presentaties en werkzaamheden bieden wij uitstekende oplossingen. Bel: +597 8817850 / +597 447555

  • Billboard Constructie
  • Drukkerij en Print diensten
  • Onderhoud diensten

Progress

Billboard Constructie
55%
Bilboard Plaatsing
37%
Groot Formaat Print
95%
Location Paramaribo - Suriname
Client DA Drogist
Date to finished Augustus 2019

Cost of renovation

Use cost calculator to estimate the initial cost of renovation

Hits: 181