GOW2 PROJECT BILLBOARD

Billboard Project gestart voor de GOw2 TANK 2 WIN. Voor alle professionele constructie & billboard presentaties en werkzaamheden bieden wij uitstekende oplossingen. Bel: +597 8817850 / +597 447555

GOw2 TANK 2 WIN – Billboard & Print Project

Voor alle professionele constructie & billboard presentaties en werkzaamheden bieden wij uitstekende oplossingen. Bel: +597 8817850 / +597 447555

  • Billboard Constructie
  • Drukkerij en Print diensten
  • Onderhoud diensten

Voor het GOw2 Tank & Win project was het dan ook zaak om het bereik van de actie te vergroten. De geplaatste billboard zijn een aanvulling op de al lopende promoties rond de actie. Voor GOw2 is het belangrijk dat vooral automobilisten de actie tegen komen. Dit zijn natuurlijk ook de potentiële klanten die voor hun volgende tankbeurt GOw2 als tankstation kunnen kiezen.

Samen met GOw2 hebben we locaties uitgekozen voor het billboard constructie project en samen met RS Sign’s & Print hebben we het perfecte billboard ontworpen. Het project rond de winactie van GOw2 was dus een project waar een aantal partijen intensief met elkaar hebben samengewerkt. Dit is voor ons geen enkel probleem en het zorgt er juist voor dat de kennis vanuit verschillende bedrijven met elkaar gedeeld kan worden.

Locatie Paramaribo - Suriname
Klant Staatsolie - GOw2
Drukkerij RS Signs & Print
Project datum Juli 2019

Progress

Billboard Constructie
55%
Billboard Las Technieken
95%
Print Plaat & Banner
37%

Ben u zelf opzoek naar een bedrijf voor het uitvoeren van billboard constructie in Suriname? Dan bent u bij De Gama Construction aan het juiste adres. We zijn specialiseert in het leveren van constructie-, onderhouds- en reparatieservices voor buitenreclame en reclameborden. We leveren onze diensten met de beste kwaliteit en denken graag met de klant mee. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen voor een toekomstig project of eventuele vragen. We helpen u graag verder en kunnen met u rond de tafel zitten om ideeën uit te werken. Op onze website vindt u enkele van onze vorige projecten zodat u een duidelijk beeld krijgt van onze werkzaamheden en wat u kunt verwachten bij een billboard constructie project.

Cost of renovation

Use cost calculator to estimate the initial cost of renovation

Hits: 180