.vc_custom_1552211219026{margin-bottom: 20px !important;}

Billboard Constructie

Van ontwerp en engineering tot fabricage en constructie of upgrades en onderhoud.

Billboard Constructie & Print Suriname

BILLBOARD Constructie in Suriname

“Outdoor is geen on-demand medium. Je kunt er niet voor kiezen om het te zien, je moet het zien.”

 

DE GAMA CONSTRUCTION (DGC) is een Surinaams bedrijf van hoogstaande kwaliteit dat zich specialiseert in het leveren van constructie-, onderhouds- en reparatieservices voor buitenreclame en reclameborden. Het gebruik van de nieuwste technologieën, het ervaren personeel en de per project op maakt gemaakte constructies zorgen er voor dat uw bedrijf bij DGC Billboard-services een professionele uitstraling krijgt. Het is onze missie om buitenreclame en lasconstructies van het hoogste niveau te leveren en dit ziet u terug in alles wat we maken. Van klantvriendelijkheid tot eindproduct, elke stap in het bouwproces wordt met veel aandacht uitgevoerd.

 

De voordelen van deze vorm van reclame zijn enorm. Billboards en buitenreclame zijn perfect om dagelijks een groter publiek te bereiken aangezien men tegenwoordig steeds minder tijd doorbrengt binnenshuis, waardoor het bereik van traditionele media zoals kranten en tijdschriften afneemt. Als u uw klanten toch wilt bereiken dan is buitenreclame dé manier. Billboards bieden een ongeevenaard rendement, het is zelfs zo dat normale reclame maar liefst veertig procent minder effectief is dan buitenreclame. Dit houdt in dat mensen meer onthouden wat er op een billboard staat dan wat ze op een poster zien of op de radio horen. Investeren in buitenreclame is een zeer kosteneffectief medium en wij helpen u graag bij het vergroten van uw merkbehendheid.

Reclamebord Constructie & Print Suriname

Reclamebord Constructie & Print Suriname

Bij DGC Billboards weten we raad met buitenreclame en alles wat hierbij komt kijken. Zo monteren wij zowel enkelzijdige als meerzijdige digitale borden die bovendien vast of mobiel kunnen zijn. Met digitale borden zijn de creatieve en interactieve mogelijkheden overigens oneindig. Aangezien bij DGC in oplossingen gedacht wordt, zijn ook losse constructies waar geen reclamewerk op komt voor ons geen enkel probleem. Losse constructies vormen geen obstakel maar juist een uitdaging. Ons team is immers ijzersterk.

 

Tevens streeft het Surinaamse bedrijf ernaar om de industriele standaard te overtreffen. Dit doen we door voor elk project unieke constructies te leveren die speciaal op maat gemaakt zijn. Deze instelling onderscheidt ons van andere bedrijven in de buitenreclame branche, omdat veel van hen alleen maar de industriële standaard aanhouden en niet de extra moeite doen zoals zelf lassen en bouwen om tot perfectie te komen.

De Gama Construction Billboards in Suriname

De Gama Construction Billboards in Suriname

Van ontwerp en engineering tot fabricage en constructie of upgrades en onderhoud, alles staat in het teken van uw project op een tijdige en professionele manier afronden. Ons doel is  dan ook om u een soepele en probleemloze ervaring te bieden tijdens de voltooiing van uw project. Het moet geen verassing zijn dat u voor al uw problemen rondom constructie- en reclamewerk bij ons aan het juiste adres bent. Na afronding van uw bestelling hoeft u zich geen zorgen te maken of u zelf nog zaken moet oplossen, wij regelen namelijk alles voor u en zijn pas tevreden als u dat bent.

Daarnaast zien wij bij DGC Billboard Services onze klanten als partners. Het liefst gaan we daarom langdurige relaties aan die -uiteraard- voor beide partijen voordelig zijn. Hierbij worden onze kernwaarden van integriteit, zorgvuldigheid, communicatie en toewijding als uitgangspunt genomen. Daarnaast werken wij nauw samen met verschillende opstellers van digitale 3D-modellen. Met deze ontwerpmethode van nieuwe modellen kunnen eventuele problemen of complicaties vroeg worden geïdentificeerd en gecorrigeerd voordat de fabricage of de constructie begint.

 

Samenwerken met de klant vergroot, volgens ons, de mogelijkheden en biedt nieuw perspectief. Door een collaboratieve benadering van het ontwerp garanderen wij u een veilige constructie die daarnaast ook nog eens voldoet aan al uw wensen op het gebied van esthetiek. Elke klant en elk ontwerp is anders en dat vereist een samenwerking tussen beide partijen. Juist door met u in gesprek te gaan krijgen we een beter beeld van wat u voor ogen ziet en kunnen we dan ook beter voldoen aan uw wensen. Door een collaboratieve benadering te combineren met onze kernwaarden leveren wij topkwaliteit en bieden we u een prettige en gunstige samenwerking.

  • Professionele & Kwalitatief Print werk
  • Constructie & Maatwerk
  • Onderhoud
  • Reparatie

Las Constructies

Las Constructies

De Gama Construction installeert alle type billboards en constructies, die we daarnaast ook nog eens voor elke klus op maat maken. Onze complexe installaties worden gemaakt van sterk materiaal en lassen we zelf in elkaar.

Metaal & Billboards op maat Suriname
Bouwbedrijf in Suriname DGC
Ijzer Lassen Constructie bedrijf Suriname

Overige Diensten

De Gama Construction, our solutions process is simple and we take great care to meet your business promotion needs.

De Gama Construction streeft naar kwaliteit en leveren stalen reclamestructuren die de industriële normen overtreffen. Wij produceren billboards & reclameborden in kwaliteit, veiligheid en ontwerpen altijd om uw ROI te maximaliseren.

Billboard Print & Drukkerij Suriname

Printwerk voor Billboards

Een billboard is bedoeld als een simpele doch opvallende en creatieve uiting van uw bedrijf die in één oogopslag duidelijk maakt waar u voor staat en wat u te bieden heeft. Voorbijgangers zijn allemaal potentiële klanten die, aan de hand van het visuele aspect er wel of niet voor kiezen uw product te kopen. Om uw kansen bij hen te vergroten is een duidelijk en aantrekkelijk ontwerp van goede kwaliteit essentieel.

En deze kwaliteit kunnen wij leveren. DGC werkt nauw samen met meerdere drukkerijen die stuk voor stuk jarenlange ervaring hebben op het gebied van marketing en reclame. Onze partners hebben veelal samengewerkt met grote bedrijven en printwerk voor hen geleverd en weten dus als geen ander waar ze mee bezig zijn. Zo drukken ze spandoeken, reclameborden, wanddecoraties, billboards, blow-ups, promotie artikelen en opblaasbare reclame, allemaal voor zowel binnen als buiten.   Hier meer informatie

De Gama Construction Billboards in Suriname

Onderhoud Diensten

Aangezien wij ons richten op buitenreclame, moeten we ons extra richten op het onderhoud van onze constructies. Weer en wind werken continu in op de bouwwerken en kunnen voor verslechtering van het materiaal zorgen. Langdurige blootselling aan de elementen zorgt immers voor slijtage, dat is onvermijdelijk.

Wat wij bij DGC echter wel kunnen doen is het controleren van deze slijtage en daar waar dat nodig is, de billboardinstallaties onderhouden. Het is belangrijk uw reclame te onderhouden, omdat anders uw bereik en uitstraling afnemen. Onze onderhoudsservice omvat onder meer het controleren op roest, verzwakking van de stellage en de stevigheid van de constructie om zo de veiligheid van het geheel te waarborgen.

Lees hier meer

Metaal & Billboards op maat Suriname

Reclameborden Reparatie

De Gama Construction Billboard Services biedt niet alleen onderhoudswerkzaamheden maar ook reparatieservices om de juiste kwaliteit te behouden. Mocht het zo zijn dat uit onze onderhoudsservice blijkt dat de bestaande structuren meer werk nodig hebben dan kleine onderhoudsmaatregelen, dan gaan we over op onze reparatieservice.

Deze reparatieservice is inclusief het herstellen, verwijderen en vervangen van beschadigde onderdelen, opnieuw lassen, vastzetten en schilderwerk bijwerken. Op deze manier behoudt uw reclame het bereik en de professionele uitstraling die het oorspronkelijk had. Lees hier meer

Some facts
0
Onze Projecten

0
Tevreden Klanten

0
Openingstijden

0
Cups of coffee

Meer over De Gama Constructions

Lees hier meer over onze Constructie bedrijf…

Gratis een offerte aanvragen?

Vraag hier gratis uw offerte aan:

Hits: 638