.vc_custom_1552816580625{margin-bottom: 20px !important;}

Billboard Print & Drukkerij

Billboard Print & Drukkerij Suriname

Billboard Print & Drukkerij in Suriname

“Outdoor is geen on-demand medium. Je kunt er niet voor kiezen om het te zien, je moet het zien.”

 

DE GAMA CONSTRUCTION – Een billboard is bedoeld als een simpele doch opvallende en creatieve uiting van uw bedrijf die inéén oogopslag duidelijk maakt waar u voor staat en wat u te bieden heeft. Omdat mensen dagelijks ontzettend veel informatie verwerken en daardoor snel beslissen of iets hen boeit of niet, is de eerste indruk van uw bedrijf die u geeft via de reclame van groot belang. Voorbijgangers zijn allemaal potentiële klanten die, aan de hand van het visuele aspect er wel of niet voor kiezen uw product te kopen. Om uw kansen bij hen te vergroten is een duidelijk en aantrekkelijk ontwerp van goede kwaliteit essentieel.

En deze kwaliteit kunnen wij leveren. De Gama Construction werkt nauw samen met meerdere drukkerijen die stuk voor stuk jarenlange ervaring hebben op het gebied van marketing en reclame.

Onze partners hebben veelal samengewerkt met grote bedrijven en printwerk voor hen geleverd en weten dus als geen ander waar ze mee bezig zijn. Onze partners bieden goed advies en selecteren voor elke klus het beste materiaal. Zo drukken ze spandoeken, reclameborden, wanddecoraties, billboards, blow-ups, promotie artikelen en opblaasbare reclame, allemaal voor zowel binnen als buiten. De combinatie van hun drukvaardigheden en onze bouwvaardigheden vormt een sterke combinatie die ons onderscheidt van anderen en u de kwaliteit biedt die u verlangt.

  • Professionele & Kwalitatief Print werk
  • Constructie & Maatwerk
  • Onderhoud
  • Reparatie

Las Constructies

Las Constructies

De Gama Construction installeert alle type billboards en constructies, die we daarnaast ook nog eens voor elke klus op maat maken. Onze complexe installaties worden gemaakt van sterk materiaal en lassen we zelf in elkaar.

Metaal & Billboards op maat Suriname
Bouwbedrijf in Suriname DGC
Ijzer Lassen Constructie bedrijf Suriname

Overige Diensten

De Gama Construction, our solutions process is simple and we take great care to meet your business promotion needs.

De Gama Construction streeft naar kwaliteit en leveren stalen reclamestructuren die de industriële normen overtreffen. Wij produceren billboards & reclameborden in kwaliteit, veiligheid en ontwerpen altijd om uw ROI te maximaliseren.

Billboard Print & Drukkerij Suriname

Printwerk voor Billboards

Een billboard is bedoeld als een simpele doch opvallende en creatieve uiting van uw bedrijf die in één oogopslag duidelijk maakt waar u voor staat en wat u te bieden heeft. Voorbijgangers zijn allemaal potentiële klanten die, aan de hand van het visuele aspect er wel of niet voor kiezen uw product te kopen. Om uw kansen bij hen te vergroten is een duidelijk en aantrekkelijk ontwerp van goede kwaliteit essentieel.

En deze kwaliteit kunnen wij leveren. DGC werkt nauw samen met meerdere drukkerijen die stuk voor stuk jarenlange ervaring hebben op het gebied van marketing en reclame. Onze partners hebben veelal samengewerkt met grote bedrijven en printwerk voor hen geleverd en weten dus als geen ander waar ze mee bezig zijn. Zo drukken ze spandoeken, reclameborden, wanddecoraties, billboards, blow-ups, promotie artikelen en opblaasbare reclame, allemaal voor zowel binnen als buiten.   Hier meer informatie

De Gama Construction Billboards in Suriname

Onderhoud Diensten

Aangezien wij ons richten op buitenreclame, moeten we ons extra richten op het onderhoud van onze constructies. Weer en wind werken continu in op de bouwwerken en kunnen voor verslechtering van het materiaal zorgen. Langdurige blootselling aan de elementen zorgt immers voor slijtage, dat is onvermijdelijk.

Wat wij bij DGC echter wel kunnen doen is het controleren van deze slijtage en daar waar dat nodig is, de billboardinstallaties onderhouden. Het is belangrijk uw reclame te onderhouden, omdat anders uw bereik en uitstraling afnemen. Onze onderhoudsservice omvat onder meer het controleren op roest, verzwakking van de stellage en de stevigheid van de constructie om zo de veiligheid van het geheel te waarborgen.

Lees hier meer

Metaal & Billboards op maat Suriname

Reclameborden Reparatie

De Gama Construction Billboard Services biedt niet alleen onderhoudswerkzaamheden maar ook reparatieservices om de juiste kwaliteit te behouden. Mocht het zo zijn dat uit onze onderhoudsservice blijkt dat de bestaande structuren meer werk nodig hebben dan kleine onderhoudsmaatregelen, dan gaan we over op onze reparatieservice.

Deze reparatieservice is inclusief het herstellen, verwijderen en vervangen van beschadigde onderdelen, opnieuw lassen, vastzetten en schilderwerk bijwerken. Op deze manier behoudt uw reclame het bereik en de professionele uitstraling die het oorspronkelijk had. Lees hier meer

Some facts
0
Onze Projecten

0
Tevreden Klanten

0
Openingstijden

0
Cups of coffee

Meer over De Gama Constructions

Lees hier meer over onze Constructie bedrijf…

Gratis een offerte aanvragen?

Vraag hier gratis uw offerte aan:

Hits: 411