.vc_custom_1462293860986{margin-bottom: 20px !important;}

Graafmachine Huren

De Gama Construction is een  professioneel grondverzetbedrijf dat al lange tijd actief is in het grondverzet en sloopwerk.

Bouw & Renovatie Constructie Suriname

Bouw & Renovatie Constructie Suriname

Wij van De Gama Construction uit Paramaribo weten natuurlijk als geen ander wat er allemaal komt kijken bij grondwerkzaamheden. Voor u gaat bouwen, een weg gaat aanleggen of leidingen wilt gaan plaatsen heeft u te maken met grondverzet. Of het nu om klein of groot grondverzet gaat, u wilt natuurlijk dat het zo snel en professioneel mogelijk gebeurd. U kunt daarbij gebruikmaken van onze diensten en het aan ons uitbesteden. Ook kunt u ons inschakelen voor het huren van verschillende graafmachines als u de werkzaamheden toch zelf gaat uitvoeren. Dat is geen enkel probleem. We zorgen altijd dat u graafmachines van kwaliteit geleverd krijg en staan u graag bij voor tips en service.

Grondverzet?
Wanneer u nog niet helemaal thuis bent in de constructie wereld kan grondverzet misschien een lastige term zijn. Onder grondverzet vallen alle werkzaamheden die met zand te maken hebben. Vaak wordt grondverzet uitgevoerd aan het begin van de bouw om een terrein bouwrijp te maken. Er mogen natuurlijk geen obstakels in de weg staan voor de bouw van bijvoorbeeld een huis. Deze obstakels kunnen bomen of oude funderingen zijn, maar ook zand is vaak een van de grootste obstakels. Een vlak terrein is vaak nodig voor de bouw en daar heeft u dan ook graafmachines bij nodig. Gelukkig ben u voor graafmachines in Suriname bij ons aan het juiste adres.

Ons machinepark
Bij De Gama Construction beschikken we over een groot machinepark. Veel van onze graafmachines en dumptrucks kunt u huren voor eigen gebruik. Onder ons machinepark vallen de volgende machines die u kunt huren:
– Rupskranen
– Mobiele kranen
– Shovels
– Dumpers
– Bulldozers
– Mini/midigravers
– Dumptrucks

Als u zoekt naar andere graafmachines kunt u dat altijd bij ons aangeven. We kunnen dan altijd bekijken of we iets voor u kunnen betekenen. De klant is bij ons altijd koning en zoeken dan ook graag naar een oplossing voor u.

We bespreken graag uw wensen
Elke klus is anders. Voor elke klus kunnen uw wensen dan ook verschillen. Deze wensen kunt u altijd met ons bespreken. We kijken dan samen naar de beste oplossing. In een gesprek kunnen we u wijzer maken over de prijs en levering, maar ook of het nodig is om een van onze machinisten in te huren. Het besturen van ons grotere materieel is namelijk niet voor iedereen weg gelegd. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen. We voorzien u graag van vrijblijvend advies.

Onze diensten
Voor het huren van verschillende graafmachines en dumptrucks bent u dus bij ons aan het juiste adres. Als u liever de werkzaamheden uitbesteed kunt u ook bij De Gama Construction terecht. We hebben al vele jaren ervaring en zijn ondertussen een bekende naam in Suriname. We voeren onze werkzaamheden uit voor bedrijven en particulieren. Iedereen is dus bij ons welkom als klant. Grondverzet is een van onze specialiteiten en we zorgen er dan ook graag voor dat u een terrein opgeleverd krijgt wat volledig naar wens is. Naast grondwerken kunt u ons ook inschakelen voor sloopwerken. We kunnen uw grond dus volledig bouwrijp maken.

Kijk ook zeker eens naar onze andere diensten. We zijn bijvoorbeeld ook actief in de bouw en kunnen u voorzien van maatwerk als het gaat om RVS en lassen.

Grondverzet: Graafmachine & Dumptruck huren

De Gama Construction is een  professioneel grondverzet bedrijf dat al lange tijd actief is in het grondverzet en sloopwerk. Wij zijn gevestigd in Romestraat 54, Paramaribo en houdt zich voornamelijk bezig met:

  • Het verhuren van grondverzetmachines zoals: rupskranen, mobiele kranen, shovels, dumpers, bulldozers, mini/midigravers e.d.
  • Levering en transport van grond, zand, puin, grind e.d.
  • Het uitvoeren van grondwerken en sloopwerken voor bedrijven en ook particulieren

Cost of renovation

Use cost calculator to estimate the initial cost of renovation

Hits: 1060