.vc_custom_1545036587804{margin-bottom: 20px !important;}

Las Technieken

De Gama Construction, is een dynamisch en moderne toeleverancier binnen de metaalbranche.

metaal lassen Suriname

Las technieken

Bij De Gama Construction bent u op het juiste adres voor alle mogelijke werkzaamheden die zien op RVS lassen. Het is een prachtige staalsoort wat nooit zal gaan roesten, hierdoor is het onderhoud voor dit materiaal zeer gering. Het is ideaal om onder andere te gebruiken in de horeca, machinebouw of zelfs voor gebouwen. Wij hebben al vele projecten op onze naam staan. Wat zijn de voordelen van de las technieken van De Gama Construction en waarom moet u bij ons komen voor deze werkzaamheden?

Laswerkzaamheden van De Gama Construction

Ons team weet keer op keer weer kwaliteit werk te leveren als het aankomt op het lassen. Wij werken met diverse soorten materialen. Voornamelijk RVS, maar ook aluminium en staal wordt regelmatig gebruikt door onze lassers. Er zijn vele soorten werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten voor het lassen. Denk hier onder andere aan frameboud of aan het plaatsen van diverse soorten leidingswerk.

Als gespecialiseerd lasbedrijf voor RVS, aluminium en staal lassen weet u zeker dat alle mogelijke lastechnieken volledig tot hun recht komen. Zo werken onze lassers onder andere aan de hand van TIG, MIG, MAG, puntlassen en robotlassen. Naast lassen is het mogelijk om ons in te schakelen voor specialistische metaalbewerkingen. Wij zorgen altijd voor maatwerk oplossingen voor uw opdracht. Wilt u meer weten over deze soorten werkzaamheden? Neem dan contact op met het contactformulier. Tevens kunt u ons altijd bereiken via de mail of de telefoon. Of kom gerust eens langs, de koffie staat altijd klaar.

 

 

Las Technieken op maat

Naast lassen voeren we alle gangbare en specialistische metaalbewerkingen uit die nodig zijn voor een perfect eindresultaat. Wij  leveren maatwerk bij elke laswerkzaamheden. De toepassingen zijn divers en uitgebreid. Enkele voorbeelden:

  • trappen en hekwerken
  • transportkarren of transportkisten
  • hijsinrichtingen
  • kooiladders
  • roosters en putdeksels
  • sierpoorten
  • tuinmeubelen

Cost of renovation

Use cost calculator to estimate the initial cost of renovation

Hits: 1035