.vc_custom_1567749138763{margin-bottom: 20px !important;}

Loods Bouwen

Loods Constructie Suriname

Loods constructie bedrijf in Suriname

Als De Gama Construction zijn we gespecialiseerd in het bouwen van verschillende staalconstructies. Misschien kent u ons vooral als bouwer van billboard constructies in Suriname, maar onze diensten zijn veel breder dan alleen het plaatsen of repareren van billboards. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in het bouwen van woningen en loodsen. Als particulier, maar ook zeker als bedrijf bent u dus bij ons aan het juiste adres als het gaat om het bouwen van een staalconstructie. Door onze vele ervaring kunnen we samen met u bepalen wat voor loods bij u past. We kunnen namelijk een groot aanbod aan verschillende soorten bedrijfshallen voor u bouwen.

Een loods laten bouwen in Suriname
Wanneer u een stuk grond heeft waar u graag een loods wilt laten bouwen, kunt u contact opnemen met ons. Wij doorlopen dan samen met u het ontwerpproces om te kijken welke soort bedrijfshal het beste bij uw wensen past. Gaat het bijvoorbeeld om een ruimte waar een groot aantal werknemers aan de slag gaat of is het juist een kleine loods die u gaat gebruiken als opslagruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos. We zoeken dan ook graag met u naar de perfecte loods.

Na het ontwerpproces is het natuurlijk tijd om de loods op te bouwen op uw locatie. Als De Gama Construction zijn we gespecialiseerd in staalconstructies waardoor we een loods binnen redelijk korte tijd voor u kunnen opbouwen. Een voordeel is dat vaak veel onderdelen als prefab op de bouwplaats worden geleverd. Dit scheelt enorm in de tijd en dat is voor u als klant wel zo prettig. Uiteraard werken we met materialen van hoge kwaliteit waardoor u de garantie heeft op een lange levensduur.

Na het plaatsen van de staalconstructie is de afwerking misschien wel net zo belangrijk. Een goed uitziende loods is natuurlijk wel zo prettig. U kunt bij ons aangeven welke kleur of kleuren u graag wilt gebruiken voor uw loods. Uiteraard is het ook mogelijk om de precieze locatie aan te geven waar de loods moet komen. Zo heeft u altijd ruimte om rond de loods eventuele beplanting te plaatsen.

Een loods voor iedereen

loods bouwen in suriname

Loods bouwen in Suriname

Bij een loods laten bouwen in Suriname denkt u misschien dat deze dienst alleen beschikbaar is voor ondernemers en andere grote bedrijven. Dat is zeker niet het geval. Wij van De Gama Construction bieden deze dienst aan voor iedereen in Suriname. Heeft u bijvoorbeeld niet genoeg opbergruimte in de tuin en zoekt u naar een goedkope oplossing? Dan kunt u bij ons een loods laten bouwen met een staalconstructie. Van een grote loods tot een kleine loods, bij ons is het geen enkel probleem.

Dat wij een loods voor iedereen aanbieden ziet u ook terug in de prijs. Wij vragen absoluut niet de hoofdprijs die u helaas bij sommige concurrenten wel vaak ziet. Het is natuurlijk lastig om een prijs te geven zonder te weten hoe groot een loods moet gaan worden. We hebben bijvoorbeeld geen prijs per vierkante meter. Het beste wat u kunt doen is bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. U kunt dan eventueel met ons rond de tafel zitten om uw wensen te bespreken. U zit nergens aan vast omdat wij ook snappen dat het fijn is om een prijsindicatie te hebben.

Samen kijken naar de beste oplossing
Een loods bouwen met een staalconstructie in Suriname kan een serieuze investering zijn. Zeker als u voor een grote bedrijfshal gaat. We snappen dan ook dat de loods aan alle eisen en wensen moet voldoen. We nodigen u dan ook graag uit om samen met ons een plan te ontwikkelen voor de bouw van uw loods. Misschien loopt u zelf tegen problemen aan met het kiezen van een locatie of soort loods. Wij zoeken dan ook graag samen met u naar een oplossing zodat u het beste product geleverd krijgt.

  • Professionele & Kwalitatief Materiaal
  • Constructie & Maatwerk
  • Onderhoud
  • Reparatie

Loodsen Bouwen

Loodsen Bouwen

De Gama Construction is gespecialiseerd in staalconstructies, waardoor we een loods binnen redelijk korte tijd voor u kunnen opbouwen

Metaal & Billboards op maat Suriname
Constructie Billboard Lassen in Suriname
bedrijfshallen constructie in suriname

Overige Diensten

De Gama Construction, our solutions process is simple and we take great care to meet your business promotion needs.

De Gama Construction streeft naar kwaliteit en leveren stalen constructie die de industriële normen overtreffen.

Billboard Print & Drukkerij Suriname

Printwerk voor Billboards

Een billboard is bedoeld als een simpele doch opvallende en creatieve uiting van uw bedrijf die in één oogopslag duidelijk maakt waar u voor staat en wat u te bieden heeft. Voorbijgangers zijn allemaal potentiële klanten die, aan de hand van het visuele aspect er wel of niet voor kiezen uw product te kopen. Om uw kansen bij hen te vergroten is een duidelijk en aantrekkelijk ontwerp van goede kwaliteit essentieel.

En deze kwaliteit kunnen wij leveren. DGC werkt nauw samen met meerdere drukkerijen die stuk voor stuk jarenlange ervaring hebben op het gebied van marketing en reclame. Onze partners hebben veelal samengewerkt met grote bedrijven en printwerk voor hen geleverd en weten dus als geen ander waar ze mee bezig zijn. Zo drukken ze spandoeken, reclameborden, wanddecoraties, billboards, blow-ups, promotie artikelen en opblaasbare reclame, allemaal voor zowel binnen als buiten.   Hier meer informatie

De Gama Construction Billboards in Suriname

Onderhoud Diensten

Aangezien wij ons richten op buitenreclame, moeten we ons extra richten op het onderhoud van onze constructies. Weer en wind werken continu in op de bouwwerken en kunnen voor verslechtering van het materiaal zorgen. Langdurige blootselling aan de elementen zorgt immers voor slijtage, dat is onvermijdelijk.

Wat wij bij DGC echter wel kunnen doen is het controleren van deze slijtage en daar waar dat nodig is, de billboardinstallaties onderhouden. Het is belangrijk uw reclame te onderhouden, omdat anders uw bereik en uitstraling afnemen. Onze onderhoudsservice omvat onder meer het controleren op roest, verzwakking van de stellage en de stevigheid van de constructie om zo de veiligheid van het geheel te waarborgen.

Lees hier meer

Metaal & Billboards op maat Suriname

Reclameborden Reparatie

De Gama Construction Billboard Services biedt niet alleen onderhoudswerkzaamheden maar ook reparatieservices om de juiste kwaliteit te behouden. Mocht het zo zijn dat uit onze onderhoudsservice blijkt dat de bestaande structuren meer werk nodig hebben dan kleine onderhoudsmaatregelen, dan gaan we over op onze reparatieservice.

Deze reparatieservice is inclusief het herstellen, verwijderen en vervangen van beschadigde onderdelen, opnieuw lassen, vastzetten en schilderwerk bijwerken. Op deze manier behoudt uw reclame het bereik en de professionele uitstraling die het oorspronkelijk had. Lees hier meer

Some facts
0
Onze Projecten

0
Tevreden Klanten

0
Openingstijden

0
Cups of coffee

Meer over De Gama Constructions

Lees hier meer over onze Constructie bedrijf…

Gratis een offerte aanvragen?

Vraag hier gratis uw offerte aan:

Hits: 336