.vc_custom_1552817247537{margin-bottom: 20px !important;}

Reclamebord reparatie

Om de juiste uitstraling te behouden en de levensduur te verlengen is preventief en effectief onderhoud van uw reclameborden noodzakelijk

Metaal & Billboards op maat Suriname

Reclameborden reparatie

De Gama Construction staat voor u klaar als het aankomt op het onderhoud van reclameborden en billboards. Op deze manier is het mogelijk om de bestaande structuren op de meest optimale manier te behouden. Aan wat voor soort werkzaamheden kunt u denken? Wij zijn er onder andere voor alle soorten laswerkzaamheden, schilderklusjes en voor het verwijderen of vervangen van structuurcomponenten. Om uw reclameborden de juiste uitstraling te laten behouden en de levensduur te verlengen is preventief en effectief onderhoud is dan noodzakelijk, laat De Gama Construction u dus helpen.

 

Repareren van reclameborden door De Gama Construction

Wanneer u ons contacteert voor het maken van een afspraak zullen we altijd eerst langskomen voordat we de reparatie plaatsvinden. We bekijken wat er mis is, en wat er natuurlijk gerepareerd zal moeten worden. Het kan zijn dat er sprake is van een bepaald defect aan de lampen of dat er ergens een stuk los zit. De reparaties kunnen wij zowel op locatie als bij ons in de werkplaats verrichten.

Ons team zet zich elke dag weer in om de reclameborden van diverse soorten bedrijven in de meest optimale staat te houden. Neemt u gerust contact op als u meer te weten wilt komen over het laten repareren van reclameborden. Onze klantenservice staat altijd tot uw beschikking om u zo snel mogelijk van antwoord te voorzien. De Gama Construction is er voor ieder bedrijf wat graag de reclameborden in de meest nette en verzorgde staat wilt behouden, het is immers toch een blikvanger voor het bedrijf!

Las Constructies

Las Constructies

De Gama Construction installeert alle type billboards en constructies, die we daarnaast ook nog eens voor elke klus op maat maken. Onze complexe installaties worden gemaakt van sterk materiaal en lassen we zelf in elkaar.

Metaal & Billboards op maat Suriname
Bouwbedrijf in Suriname DGC
Ijzer Lassen Constructie bedrijf Suriname

Overige Diensten

De Gama Construction, our solutions process is simple and we take great care to meet your business promotion needs.

De Gama Construction streeft naar kwaliteit en leveren stalen reclamestructuren die de industriële normen overtreffen. Wij produceren billboards & reclameborden in kwaliteit, veiligheid en ontwerpen altijd om uw ROI te maximaliseren.

Billboard Print & Drukkerij Suriname

Printwerk voor Billboards

Een billboard is bedoeld als een simpele doch opvallende en creatieve uiting van uw bedrijf die in één oogopslag duidelijk maakt waar u voor staat en wat u te bieden heeft. Voorbijgangers zijn allemaal potentiële klanten die, aan de hand van het visuele aspect er wel of niet voor kiezen uw product te kopen. Om uw kansen bij hen te vergroten is een duidelijk en aantrekkelijk ontwerp van goede kwaliteit essentieel.

En deze kwaliteit kunnen wij leveren. DGC werkt nauw samen met meerdere drukkerijen die stuk voor stuk jarenlange ervaring hebben op het gebied van marketing en reclame. Onze partners hebben veelal samengewerkt met grote bedrijven en printwerk voor hen geleverd en weten dus als geen ander waar ze mee bezig zijn. Zo drukken ze spandoeken, reclameborden, wanddecoraties, billboards, blow-ups, promotie artikelen en opblaasbare reclame, allemaal voor zowel binnen als buiten.   Hier meer informatie

De Gama Construction Billboards in Suriname

Onderhoud Diensten

Aangezien wij ons richten op buitenreclame, moeten we ons extra richten op het onderhoud van onze constructies. Weer en wind werken continu in op de bouwwerken en kunnen voor verslechtering van het materiaal zorgen. Langdurige blootselling aan de elementen zorgt immers voor slijtage, dat is onvermijdelijk.

Wat wij bij DGC echter wel kunnen doen is het controleren van deze slijtage en daar waar dat nodig is, de billboardinstallaties onderhouden. Het is belangrijk uw reclame te onderhouden, omdat anders uw bereik en uitstraling afnemen. Onze onderhoudsservice omvat onder meer het controleren op roest, verzwakking van de stellage en de stevigheid van de constructie om zo de veiligheid van het geheel te waarborgen.

Lees hier meer

Reclamebord Constructie & Print Suriname

Billboard Constructie

De Gama Construction levert en monteert complete billboard constructies van top kwaliteit . Ons team van monteurs heeft onderling jaren ervaring in de commerciele bouwsector en is dan ook uitermate geschikt voor een succesvolle levering. De Gama Construction, Bouwconstructie bedrijf installeert alle type billboards en constructies, die we daarnaast ook nog eens voor elke klus op maat maken. Onze complexe installaties worden gemaakt van sterk materiaal en lassen we zelf in elkaar.

Daarnaast zal onze bekwame en ervaren bemanning zal voor elke individuele klus een locatie oprichen, de fundering voorbereiden, de bovenste eenheid bouwen en deze met vaardigheid en precisie op zijn plaats tillen. Lees hier meer over Billboard Constructie in Suriname

Some facts
0
Onze Projecten

0
Tevreden Klanten

0
Openingstijden

0
Cups of coffee

Gratis een offerte aanvragen?

Vraag hier gratis uw offerte aan:

Hits: 293