.vc_custom_1544721199867{margin-bottom: 20px !important;}

RVS maatwerk Suriname

RVS Maatwerk? Al onze diensten en producten zijn op maatwerk te bestellen en uitgevoerd volgens de mogelijkheden en uw wensen.

De Gama Construction Billboards in Suriname

RVS Maatwerk

Het is bij De Gama Construction mogelijk om ieder idee of iedere wens werkelijkheid te laten worden alles kan worden omgezet in een product gemaakt van RVS. Het is tevens mogelijk om RVS te combineren met een ander soort materiaal, denk bijvoorbeeld aan een speciaal soort hout of aan natuursteen. Roestvast staal staat natuurlijk bekend om de sterkte en door de robuuste uitstraling. Wat maakt het RVS maatwerk van de De Gama Construction zo goed en wat zijn de redenen dat je bij ons zou moeten aankloppen voor deze werkzaamheden? Lees snel verder om hier antwoord op te krijgen!

RVS maatwerk van De Gama Construction

Wij van De Gama Construction zijn al ruim 20 jaar lang actief in de markt van het RVS maatwerk. Door deze ruime mate van kennis en expertise weten wij altijd weer metaal om te zetten in het beeld zoals jij dat in gedachten had. We zijn in bezit van een geoutilleerde machinepark, in dit park werkt een team van enthousiaste medewerkers. Klantgerichtheid en flexibiliteit zijn de uitgangspunten. Maatwerk en kwaliteit zijn uiteraard altijd weer een garantie bij De Gama Constructions.

Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat je nog bepaalde vragen hebt over het RVS maatwerk wat we voor jou kunnen maken. Neem eens een kijkje op de website of neem contact op met onze klantenservice. Zij staan altijd klaar om je van dienst te zijn met betrekking tot al je vragen. RVS is niet voor niets een van de meest gekozen materialen, het is degelijk en ziet er ook nog eens prachtig uit. Of neemt u eens een kijkje bij ons in de galerij. Hier krijgt u een overzicht van de producten die wij u kunnen bieden.Dankzij de mogelijkheid tot het opstellen van een offerte zal u gelijk weten waar u aan toe bent

Staalconstructies

Wij ontwerpen, fabriceren en bouwen alle types staalconstructies voor: bedrijfsgebouwen, kantoorruimtes, loodsen, silo ondersteuningen, machine ondersteuningen, trappentorens, leidingbruggen. Zowel het ontwerpen als productie vinden plaats in onze loods op de Romeweg 54.

Deze staalconstructies kunnen aan derden geleverd worden, of geleverd en geplaatst worden door onze eigen montageploegen.

Vraag een gratis offerte aan

Wilt u de kosten weten voor een Billboard plaatsen, onderhouden en of printen? Bel ons vandaag voor een offerte!

Hits: 500