.vc_custom_1552866031441{margin-bottom: 20px !important;}

Woning & Bouw Constructie

De Gama Construction is dus niet alleen gespecialiseerd in de metaal constructie, reeds jaren ervaring opgebouwd in de woningbouw.

Woning Bouwbedrijf Suriname

Woningbouw Constructie Bedrijf

Ondanks het feit dat De Gama Construction bekend staat om het installeren van billboards en buitenadvertenties is dat niet het enige wat ons bedrijf doet. Zo kunt u namelijk ook bij De Gama Construction terecht voor diensten gerelateerd aan woningbouw constructies! Dergelijke constructies treft men aan in onder andere bedrijfsgebouwen, industriehallen, zwembaden en sporthallen.

Het bedrijf specialiseert zich in meerdere sectoren constructiewerken, zowel in de bouw van buitenreclame installaties als in woningbouw in Suriname. Wij combineren onze vaardigheden van constructiewerk uit de billboard sector met de ervaring op het gebied van installatietechniek om zo tot een soepele en foutloze realisatie te komen van welk project dan ook. Deze gecombineerde kennis maakt ons een specialist op het gebied op tal van toepassingen in nieuw- en verbouw werkzaamheden.

Tegenwoordig wordt wereldwijd bij woningbouwprojecten steeds meer gebruik gemaakt van stalen onderdelen en ook Suriname volgt die trend gestaag. De reden voor deze omschakeling in materiaalgebruik is dat staal de eigenschap heeft veel spanning aan te kunnen en relatief weinig ruimte in te nemen als er mee gewerkt wordt. Denk aan dakspanten, portalen en randliggers ter ondersteuning van vloeren, gevelkolommen en lateien. Deze onderdelen zijn veelal aan het buitenzicht onttrokken door de laag van beton, hout, gevelsteen een buitenbepleistering die erover heen komt. Wat je wel ziet zijn vaak staalconstructies ter ondersteuning van balkons en luifels. DGC zorgt er voor dat de gehele installatie als een blok staat en mooi is afgewerkt, of je hem nu ziet of niet.

Een bekende staalinstallatie in de woningbouw is de kapconstructie. Deze wordt ingezet in de vorm van stalen spanten zodra de spanning voor normale materialen te hoog wordt omdat staal zoals voorheen al genoemd minder werkruimte inneemt en bovendien meer spanning aankan. Kapconstructies treft men vaak verankerd aan op een verdiepingsvloer.

Daarnaast werken wij met dragers die op de hoek van het dak staan en aan beide zijdes schuin omlaag aflopen, ook wel bekend als hoekkepers. Werken met hoekkepers wordt binnen deze sector vaak als lastig werk gezien omdat het veel precisie vereist om ze maatvast en passend te maken. Wij bij DGC hebben hier echter een handige oplossing voor: wij werken met Surinaamse driedimensionale tekenpakketten die, nog voordat er begonnen wordt met bouwen, kunnen inschatten wat wel en wat niet zal passen. Zo voorkomen wij onnodige fouten en leveren we zeer nauwkeurig werk.

Naast het monteren van grote objecten, is DGC ook nog eens vervaardigd in de realisatie van meer arbeidsintensieve staalwerk projecten. Vaak zijn deze projecten van kleinere omvang dan normaal maar dat is voor ons nog steeds geen probleem. Voorbeelden hiervan zijn balkons, trappen en bordessen. Tevens maken wij ook kunstwerken, gedetailleerde versieringen van balkonframes of kleine motoronderdelen.
Daarbij doet DGC ook nog eens aan metaal bewerken. Metaal bewerken is het proces van verscheidene metalen zo behandelen dat er individuele onderdelen of assemblages van gemaakt kunnen worden. Zowel kleine als grote projecten nemen wij aan. Metaalbewerken is eigenlijk een hele brede term. Namelijk, zoals eerder genoemd valt er veel gedetailleerd werk onder maar wat veel mensen vergeten is dat metaalbewerking ook het maken van grote schepen en constructies van bruggen is.

Wij willen nogmaals benadrukken dat u bij DGC werkelijk alles geleverd kunt krijgen wat met staalwerk en metaalbewerking te maken heeft. Of het nu op grote of kleine schaal is, voor ons is het geen probleem want wij zien alles als een uitdaging en vinden overal wel een oplossing voor. DGC is dus niet alleen specialist in de constructiebouw voor buitenreclame maar daarnaast ook voor in de woningbouw.

  • Professionele & Kwalitatief Print werk
  • Constructie & Maatwerk
  • Onderhoud
  • Reparatie

Woning Bouwbedrijf

Woning Bouwbedrijf

Een bekende staalinstallatie die De Gama Construction in de woningbouw doet is de kapconstructie.

Woning Bouwbedrijf & Constructie Suriname
Woning Bouw & Constructie in Suriname
Ijzer Lassen Constructie bedrijf Suriname

Overige Diensten

De Gama Construction, our solutions process is simple and we take great care to meet your business promotion needs.

De Gama Construction streeft naar kwaliteit en leveren stalen reclamestructuren die de industriële normen overtreffen. Wij produceren billboards & reclameborden in kwaliteit, veiligheid en ontwerpen altijd om uw ROI te maximaliseren.

Billboard Print & Drukkerij Suriname

Printwerk voor Billboards

Een billboard is bedoeld als een simpele doch opvallende en creatieve uiting van uw bedrijf die in één oogopslag duidelijk maakt waar u voor staat en wat u te bieden heeft. Voorbijgangers zijn allemaal potentiële klanten die, aan de hand van het visuele aspect er wel of niet voor kiezen uw product te kopen. Om uw kansen bij hen te vergroten is een duidelijk en aantrekkelijk ontwerp van goede kwaliteit essentieel.

En deze kwaliteit kunnen wij leveren. DGC werkt nauw samen met meerdere drukkerijen die stuk voor stuk jarenlange ervaring hebben op het gebied van marketing en reclame. Onze partners hebben veelal samengewerkt met grote bedrijven en printwerk voor hen geleverd en weten dus als geen ander waar ze mee bezig zijn. Zo drukken ze spandoeken, reclameborden, wanddecoraties, billboards, blow-ups, promotie artikelen en opblaasbare reclame, allemaal voor zowel binnen als buiten.   Hier meer informatie

De Gama Construction Billboards in Suriname

Onderhoud Diensten

Aangezien wij ons richten op buitenreclame, moeten we ons extra richten op het onderhoud van onze constructies. Weer en wind werken continu in op de bouwwerken en kunnen voor verslechtering van het materiaal zorgen. Langdurige blootselling aan de elementen zorgt immers voor slijtage, dat is onvermijdelijk.

Wat wij bij DGC echter wel kunnen doen is het controleren van deze slijtage en daar waar dat nodig is, de billboardinstallaties onderhouden. Het is belangrijk uw reclame te onderhouden, omdat anders uw bereik en uitstraling afnemen. Onze onderhoudsservice omvat onder meer het controleren op roest, verzwakking van de stellage en de stevigheid van de constructie om zo de veiligheid van het geheel te waarborgen.

Lees hier meer

Metaal & Billboards op maat Suriname

Reclameborden Reparatie

De Gama Construction Billboard Services biedt niet alleen onderhoudswerkzaamheden maar ook reparatieservices om de juiste kwaliteit te behouden. Mocht het zo zijn dat uit onze onderhoudsservice blijkt dat de bestaande structuren meer werk nodig hebben dan kleine onderhoudsmaatregelen, dan gaan we over op onze reparatieservice.

Deze reparatieservice is inclusief het herstellen, verwijderen en vervangen van beschadigde onderdelen, opnieuw lassen, vastzetten en schilderwerk bijwerken. Op deze manier behoudt uw reclame het bereik en de professionele uitstraling die het oorspronkelijk had. Lees hier meer

Some facts
0
Onze Projecten

0
Tevreden Klanten

0
Openingstijden

0
Cups of coffee

Meer over De Gama Constructions

Lees hier meer over onze Constructie bedrijf…

Gratis een offerte aanvragen?

Vraag hier gratis uw offerte aan:

Hits: 1231